#loppistajm

 

Kanske känner du igen oss från Drive-in-Loppisarna på Täby Galopp, Solvalla, Hågelby eller Roslagsstoppet? Bakluckeloppisarna i Liljeholmstorget eller Kista Galleria? Kanske Torgloppisen mitt i City? Eller är du en av dem vi träffat på loppisturnén i Umeå eller Göteborg?

Stockholmsmarknader erbjuder professionellt arrangerade loppisar för privatpersoner, över hela Storstockholm, året runt, i olika former och storlekar. På sommaren gör vi även en liten Sverigeturné.

Vi på Stockholmsmarknader har arrangerat loppisar i tio år och driver nuförtiden ett 20-tal olika marknader. 7 maj 2016 blev vi t o m Världsmästare i bakluckeloppis, med nytt världsrekord på över 1000 säljande bakluckor inne på Solvalla travbana. Så vid det här laget börjar vi bli riktiga proffs på det här med loppis - och vi hjälper dig gärna till en riktigt lyckad loppisupplevelse! Här på Loppistajm hittar du både våra bästa tips och råd inför din loppisdebut, samt loppiskalendern och loppiskartan, som hjälper dig att hitta din favoritloppis.

Våra loppisar är alltid ett säkert kort för dig som ska sälja och köpa på loppis - du vet vad du får! Du vet vem arrangören är, att du kommer till en riktig loppis och blir väl omhändertagen, alltid mycket folk, alltid välorganiserat. Så räkna med riktigt professionella arrangemang med mycket prylglädje och massor av engagemang.

Bakom Stockholmsmarknader står loppisentusiasterna Maria Wiberg och Emma Perning med vänner. Vi älskar verkligen loppisar och vill alltid skapa riktigt härliga marknadsupplevelser - för alla!

En gång om året arrangerar vi också den omtyckta kursen "Så fyndar du på loppis!" med mycket kunnige antikexperten Gunnar Hartman som kursledare. Läs mer om kursen här!

Genom åren har vi fått flera mycket hedersamma utmärkelser:
Årets Företagare i Täby 2012
Silverpristagare Årets Företagare Stockholms län 2012
Täby kommuns miljöpris 2014
Årets Nydanare i Collectors Awards 2015
Världsmästare i bakluckeloppis 2016 med världsrekord på Solvalla travbana
Hedersutmärkelse från Företagarna Danderyd & Danderyds kommun 2016

Välgörenhet
Stockholmsmarknader stödjer verksamheter för hemlösa katter och hundar i Stockholms län! Arbetar du på ett katt- eller hundhem - hör av dig till oss! Maila oss på info@stockholmsmarknader.se

 

Ring: Vår kundtjänst når du på telefon 076-8966370

Maila: Du når oss smidigt på info@stockholmsmarknader.se

Eller träffa oss ute på loppisarna!

Hyr av oss!
Bord, korvvagn, eventpersonal eller trafikkoner? Besök eventtajm.se

Marknader!
Jul-, skörde-, samlarmarknader, vi arrangerar dem alla och lite till. Är du knalle eller vill du anlita oss? Titta in på marknadstajm.se


Följ oss gärna på Instagram!
Se loppisfabriken bakom kulisserna - klicka här!Se en glimt av våra loppisar i klipp från SVT-dokumentären Livet är loppis:

Fler TV-klipp och artiklar om Stockholmsmarknader hittar du genom att klicka här!
www.solvallaloppis.se/tidernas/ www.stockholmsmarknader.se/utmarkelser http://www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2015/2/premiar-for-galacocktail-och-prisutdelning-med-the-collectors-awards-pa-antikmassan  https://mitti.se/nyheter/forsamling-och-loppis-far-dela-pa-miljopris/