LOPPISEN 23 MAJ INSTÄLLD P G A CORONA

Tyvärr är loppisen den 23 maj inställd p g a corona-epidemin. Du som bokat en loppisplats till detta tillfälle kommer att bli kontaktad per mail med mer information kring återbetalning. Loppisen i oktober planeras fortfarande att genomföras, men bokningen är tillfälligt pausad. Den kommer att öppnas igen så fort vi vet mer om läget.

 

 

LOPPISKALAS I EDSBERGS CENTRUM, SOLLENTUNA

3 OKTOBER 2020 kl. 11-15

Hjärtligt välkommen på loppiskalas i trivsamma Edsbergs Centrum i Sollentuna! Nu fyller vi hela centrum med prylar och människor, rena rama loppiskalaset! Så passa på att rensa hemma och sälj dina prylar på denna superspecialare! Eller ladda ditt bästa fyndhumör och fynda loss. Fri entré för besökare!

 

VILL DU SÄLJA PÅ LOPPISEN?

Det är busenkelt, roligt och bra för miljö & plånbok!

Börja med att redan nu köpa en loppisplats här nedan. Sedan är det bara att rensa där hemma och dyka upp fullpackad på loppisdagen.

Läs först den praktiska informationen och köpvillkoren HÄR - sedan är du redo att köpa plats!

En säljplats kostar bara 200 kr - och då ingår ett bord! Du köper din plats via bokningssidan på länk här nedan.

Har du fått förhinder? Söker du plats till en fullbokad loppis? Använd vår Facebooksida: facebook.com/bytaplatser.

OBS! LÄS VILLKOREN INNAN KÖP: HÄR!


 

VAR ÄR LOPPISEN?

Loppisen går av stapeln utomhus i Edsbergs Centrum. Adress: Edsbergs Torg, 192 52 Sollentuna. Klicka HÄR för karta och vägbeskrivning.

ÄVEN GRATIS PYSSELVERKSTAD MED ÅTERBRUK!


 

ÄR DU NYBÖRJARE PÅ LOPPIS?

Välkommen till loppisvärlden! Klicka HÄR för att komma till nybörjartips för loppissäljare.


 

ARRANGÖR

Loppisen arrangeras av Stockholmsmarknader AB i gott samarbete med Edsbergs Centrum. Har du något på hjärtat eller några frågor, så mycket välkommen att kontakta Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller 076-8966370. För frågor om köp av loppisplats, biljetter etc, kontakta Tickster på tel: 0771-477070.