Hjärtligt välkommen till en vårig loppisfest med extra allt: Antikvärdering med Metropol Auktioner, musik och massor av loppis! Stadslabbet, Arenagången i Globenområdet, förvandlas till en hyllning till återbruk och fina gamla prylar. Inte missa!

 

ANTIKVÄRDERING MED METROPOL!

Vad är fyndet värt? Eller släktklenoden? Få svar direkt på loppisen! Våra vänner på Auktionshuset Metropol är på plats med värderingsman Ulf Wakman. Du hittar dem på hörnan vid Globen Shopping (gamla McDonalds uteservering).

 

LOPPISEN ÄR FULLBOKAD!

Att sälja på loppis är busenkelt, roligt och bra för både miljö och plåbok! En säljplats kostar 170 kr - och då ingår ett bord (70x180 cm) i platsen!

Bra att tänka på! Loppisen håller till utomhus och har öppet i alla väder.

Bra att veta! På denna loppis får man BARA sälja begagnade prylar. Du får INTE sälja t ex nya / oanvända prylar eller något ät- eller drickbart.

Bra att veta! Loppisplatser är inte av- eller ombokningsbara.

PRAKTISK INFORMATION & KÖPVILLKOR HITTAR DU HÄR >

 

VAR ÄR LOPPISEN?

Loppisen går av stapeln på Stadslabbet, Arenagången i Globenområdet (i höjd med Arenavägen 21-29). Antikvärdering vid hörnan på Globen Shopping (f d McDonalds uteservering). Hela kalaset sker utomhus, i vårens friska luft.
Adress: Arenagången 28, 121 77 Johanneshov.
Karta: Klicka HÄR för karta och vägbeskrivning.

TIPS FÖR LOPPISSÄLJARE

Välkommen till loppisvärlden! Klicka HÄR för att komma till nybörjartips för loppissäljare.

ARRANGÖR & KONTAKT

Loppisen arrangeras av LOPPISTAJM.SE, en del av Stockholmsmarknader AB, i gott samarbete med Globen Shopping. För frågor om borttappade biljetter, köp av loppisplats etc, kontakta Tickster på tel: 0771-477070. Frågor om evenemanget, kontakta Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller 076-8966370.

 

NYHETSBREV

Vill du få loppistajms nyhetsbrev? Anmäl din e-postadress här nedan!