#loppistajm

 

Julloppisen gör uppehåll under 2018

 

 

Sälj själv eller fynda på en stämningsfull loppis & marknad med massor av julkänsla!

Fynda unika och roliga julklappar bland klassiska loppisfynd & antika prylar, shoppa julpynt från förr, förse dig med hemstickade raggsockor, hemkokt sylt och annat hantverk och knapra julkarameller så det står härliga till! Vi blandar allt, helt enkelt: loppissäljare, hantverksfolk, antikentusiaster och en och annan julknalle.

Två lördagar i adventstid dukar vi upp stans mest nostalgiska och miljösnälla julloppisen & marknaden i Hågelbyparken i Tumba. Det lär bli en härlig, vintrig folkfest à la Stockholmsmarknader i vackra folkparken - full av julstämning, prylar och gotti!

Så för alla er som gillar julen och fina gamla prylar - missa för allt i världen inte denna juliga loppis och marknad med massor av nostalgi!

Fri entré och parkering för fyndsugna!

Vill du vara med och sälja på denna julspecialare?

Loppissäljare, hantverksfolk, antikspecialister och försäljare av juldelikatesser är alla varmt välkomna! OBS! Du får dock inte sälja mat eller dryck för direktförtäring.
Evenemanget håller till på utedansbanan i fantastiska Hågelbyparken, utomhus fast under segeltak. Det finns även platser för dig med egen ställning/tält i direkt anslutning till dansbanan. Platser från 200 kr/dag. På denna loppis och marknad har vi endast förbokade platser. Du köper plats via vår säkra bokningssida nedan.

Julloppisen gör uppehåll 2018!Var är evenemanget?

Loppisen och marknaden håller till i Hågelbyparken, på utedansbanan inne i själva parken.

Åker du kommunalt stannar buss 707 & 708 precis vid Hågelby. Bussarna går mellan Tumba pendeltågsstation och Alby tunnelbanestation. Kommer du med bil är det gratis parkering!

Adress: Hågelby Gård, 143 47 Tumba
Karta: Klicka här!
SL:s reseplanerare: Klicka här!

Är du nybörjare på loppis?

Mycket välkommen till loppisvärlden! Klicka här för att komma till våra tips för loppissäljare.

Vem är arrangören?

Stockholmsmarknader AB är Sveriges ledande loppisarrangörer, med över tio år i branschen. Om somrarna anordnar vi bl a den stora Drive-in-Loppisen i Hågelbyparkens hagar. För att läsa mer om oss på Stockholmsmarknader, klicka här! För information om Hågelbyparken, klicka här!

Fler frågor?

Vi har samlat vanliga loppisfrågor, med tillhörande svar, på sidan som du når här!

Kolla på loppis!

Antikrundan besökte vår Drive-in-Loppis vid Täby Galopp för något år sedan. Klippet hittar du genom att klicka här!Stockholmsmarknader - det trygga valet när du ska sälja på loppis!
www.solvallaloppis.se/tidernas/ www.stockholmsmarknader.se/utmarkelser http://www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2015/2/premiar-for-galacocktail-och-prisutdelning-med-the-collectors-awards-pa-antikmassan  https://mitti.se/nyheter/forsamling-och-loppis-far-dela-pa-miljopris/