LOPPIS MED AVSTÅND LÖRDAGAR kl. 11-15

16 MAJ - 13 JUNI samt 1 AUG - 3 OKT 2020

En mindre loppis, där vi håller avstånd till varandra, har god handhygien och där man deltar endast om man känner sig helt frisk. Vi har bl a halverat antalet säljplatser, så att det är en luftplats mellan varje försäljare. Trängsel och folksamlingar är inte tillåtet, håll minst 2 m avstånd till dina medmänniskor. Använd gärna digitala betalmedel som swish.
Alla som deltar i loppisen (såväl säljare som besökare) får hjälpas åt att agera funktionärer tillsammans med oss och se till att avstånd hålls och ingen trängsel uppstår! Vi uppmanar dig till att vara aktiv och påminna dina medmänniskor om detta.

Vi tar en loppisdag i taget. Tills vidare går det endast att boka plats till 30 maj.

 

VILL DU SÄLJA PÅ LOPPISEN?

Det är busenkelt, roligt och bra för miljö & plånbok!

Passa på att rensa därhemma och sälj på härliga loppisen på Karlaplan! Börja med att redan nu köpa en loppisplats här nedan. Sedan är det bara att rensa där hemma och dyka upp fullpackad på loppisdagen.

Läs först den praktiska informationen och köpvillkoren HÄR - sedan är du redo att köpa plats!

En säljplats kostar 250 kr, är ca 2,5x1,5 m stor och köps via bokningssidan.

Har du fått förhinder? Söker du plats till en fullbokad loppis? Använd vår Facebooksida: facebook.com/bytaplatser.

OBS! LÄS VILLKOREN INNAN KÖP: HÄR!

INGEN BORDSUTHYRNING PÅ KARLAPLAN JUST NU

 

VAR ÄR LOPPISEN?

Loppisen går av stapeln med perfekt läge i centrala Stockholm, ett stenkast från Strandvägen och Djurgårdsbron. Mitt på Karlaplan, under almarna runt fontänen, håller vi till. Hit tar du dig lätt, oavsett om du kommer i bil, åker kommunalt eller promenerar.
Adress: Karlaplan, 114 60 Stockholm
Karta: Klicka HÄR!
Ta tunnelbanan (station Karlaplan har uppgång 50 meter från loppisen), buss eller kanske cykel. Loppisen ligger i en av de vackraste områdena i Stockholm, så lufta gärna apostlahästarna med en promenix.

ÄR DU NYBÖRJARE PÅ LOPPIS?

Välkommen till loppisvärlden! Klicka HÄR för att komma till nybörjartips för loppissäljare.

ARRANGÖR

Loppisen arrangeras av Stockholmsmarknader AB, Sveriges största loppisarrangör med 15 år i branschen. Har du något på hjärtat eller några frågor, så mycket välkommen att kontakta Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller 076-8966370. För frågor om köp av loppisplats, biljetter etc, kontakta Tickster på tel: 0771-477070.

MER LOPPIS

Fler prima loppisar runt om i Stockholmsområdet hittar du på LOPPISTAJM.SE