LÖRDAGAR KL. 11-15

25 april - 13 juni, 1 aug - 3 okt 2020

Hjärtligt välkommen till stans största återkommande loppis - under almarna runt Karlaplan! Här kan vem som helst sälja sakerna de inte längre behöver, eller kanske sådant man tillverkat själv. Eller strosa genom folklivet och förundras över alla prylar. Ja, välkommen till en riktig prylfest!

 

 

VILL DU SÄLJA PÅ LOPPISEN?

Det är busenkelt, roligt och bra för miljö & plånbok!

Passa på att rensa därhemma och sälj på härliga loppisen på Karlaplan! Börja med att redan nu köpa en loppisplats här nedan. Sedan är det bara att rensa där hemma och dyka upp fullpackad på loppisdagen.

Läs först den praktiska informationen och köpvillkoren HÄR - sedan är du redo att köpa plats!

En säljplats kostar 250 kr, och är ca 2,5x1,5 m stor och köps via bokningssidan. Vill du ha bord och/eller klädställning till din plats hyr du det samtidigt som du köper din platsbiljett (tänk på måtten på platsen). Bord (70x180 cm) hyr du för 70 kr, klädställning för 60 kr.

Har du fått förhinder? Söker du plats till en fullbokad loppis? Använd vår Facebooksida: facebook.com/bytaplatser.

OBS! LÄS VILLKOREN INNAN KÖP: HÄR!

MISSA INTE VÅRA ÖVRIGA PRIMA LOPPISAR PÅ LOPPISTAJM.SE

VAR OCH NÄR ÄR LOPPISEN?

Loppisen går av stapeln lördagar kl. 11-15, 25 april - 13 juni, 1 aug - 3 okt 2020.

Loppisen ligger med perfekt läge i centrala Stockholm, ett stenkast från Strandvägen och Djurgårdsbron. Mitt på Karlaplan, under almarna runt fontänen, håller vi till. Hit tar du dig lätt, oavsett om du kommer i bil, åker kommunalt eller promenerar.
Adress: Karlaplan, 114 60 Stockholm
Karta: Klicka HÄR!
Ta tunnelbanan (station Karlaplan har uppgång 50 meter från loppisen), buss eller kanske cykel. Loppisen ligger i en av de vackraste områdena i Stockholm, så lufta gärna apostlahästarna med en promenix.

ÄR DU NYBÖRJARE PÅ LOPPIS?

Välkommen till loppisvärlden! Klicka HÄR för att komma till nybörjartips för loppissäljare.

ARRANGÖR

Loppisen arrangeras av Stockholmsmarknader AB, Sveriges största loppisarrangör med 15 år i branschen. Har du något på hjärtat eller några frågor, så mycket välkommen att kontakta Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller 076-8966370. För frågor om köp av loppisplats, biljetter etc, kontakta Tickster på tel: 0771-477070.

MER LOPPIS

Fler prima loppisar runt om i Stockholmsområdet hittar du på LOPPISTAJM.SE