SÄLJA   |   HITTA   |   ÖPPET  |   TIPS   |   KONTAKT   |   HEM

 

VILL DU SÄLJA PÅ LOPPISEN?

Att sälja på bakluckeloppis är busenkelt, roligt och bra för både miljö och plåbok! Du köper plats smidigt online via vår bokningstjänst Tickster genom att klicka på bokningsknappen ovan. Sedan är det bara att rensa därhemma och sälja så det ryker!

En vanlig säljplats för personbil kostar 299 kr. Om du har en skåpbil, minibuss, bil + släp etc köper du en lite större plats för 399 kr (tänk på takhöjden!). Du som kommer utan bil kan köpa en plats för 249 kr.

Bord, klädställning etc tar du med dig själv om du vill ha det.

Bra att veta! Belysning och ljudnivå varierar i garaget. Loppisen håller till under tak i Liljeholmstorgets p-garage, med stängda väggar.

Bra att veta! På denna loppis får man BARA sälja begagnade prylar. Du får INTE sälja t ex nya / oanvända prylar eller något ät- eller drickbart.

Bra att tänka på! Köp av loppisplats är bindande och du kan inte boka av eller boka om biljetter. Du kan däremot sälja din plats i andra hand, t ex via facebook.com/bytaplatser

Någon fundering? Har du frågor om bokningen, tappat bort biljetten etc? Kontakta vår bokningstjänst Tickster på tel: 0771-477070. Har du generella frågor om loppisen kontaktar du oss på Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller 076-8966370.

Loppisen följer de coronarestriktioner som gäller på aktuell loppisdag. Vi förbehåller oss rätten att korrigera reglerna för loppisen för att följa tillkommande coronarestriktioner.

ALL PRAKTISK INFORMATION OCH KÖPVILLKOR HITTAR DU HÄR >

 

 

NYHETSBREV

Vill du få loppistajms nyhetsbrev? Anmäl din e-postadress här nedan!