LOPPISEN 12 JULI INSTÄLLD P G A CORONA

Tyvärr är loppisen den 14 jIMO inställd p g a corona-epidemin. Du som bokat en loppisplats till detta tillfälle kommer att bli kontaktad per mail med mer information kring återbetalning. De senare loppistillfällena planeras fortfarande att genomföras, men bokningen är tillfälligt pausad. Den kommer att öppnas igen så fort vi vet mer om läget.


 
 
 
 

ÖPPET FÖLJANDE SÖNDAGAR kl. 11-15:

23 aug, 6 sept, 4 okt 2020

 

VILL DU SÄLJA PÅ LOPPISEN?

Att sälja på loppis är busenkelt, roligt och bra för miljön!

En plats kostar bara 150 kr och du står vid din bil och säljer, på Orangeriet köpcentrum mitt i Kungens Kurva. Vid fint väder är loppisen utomhus och vid minsta risk för regn är den under tak i p-huset.
Platserna är 1,5 p-ruta breda med plats att ställa upp dina prylar framför bakluckan. Du köper platsen direkt här nedan. På denna loppis får du endast sälja begagnade prylar.

OBS! LÄS BOKNINGSVILLKOREN INNAN KÖP: HÄR!

 

VAR ÄR LOPPISEN?

Loppisen håller till i mitt i Kungens Kurva, precis bredvid Heron City på Orangeriet köpcentrum. Vid fint väder är loppisen utomhus och vid minsta risk för regn är den under tak i p-huset, så perfekt oavsett väder! Adress: Dialoggatan 6, 141 75 Kungens Kurva.

ÄVEN GRATIS PYSSELVERKSTAD MED ÅTERBRUK!

 
 
 
 
 
 
 
 ÄR DU NYBÖRJARE PÅ LOPPIS?

Välkommen till loppisvärlden! Klicka HÄR för att komma till nybörjartips för loppissäljare.

ARRANGÖR

Loppisen arrangeras av Stockholmsmarknader AB på uppdrag av Orangeriet köpcentrum. Har du något på hjärtat eller några frågor, så mycket välkommen att kontakta Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller 076-8966370