OBS! LOPPISEN ÄR INSTÄLLD P G A CORONA!

Tyvärr är loppisen den 18 april inställd p g a corona-epidemin. Detta efter Folkhälsomyndigheten beslutat att tills vidare ställa in alla sammankomster med över 500 deltagare. Du som bokat en loppisplats till 18 april kommer att bli kontaktad per mail med mer information kring återbetalning. Hoppas vi ses vid senare tillfälle!

 

 

 

 

 

SNURRIGT MYCKET LOPPIS I SICKLAS RUNDA P-HUS!

Hjärtligt välkommen på bakluckeloppis i härliga Sickla, det stora köpkvarteret i Nacka! Då fyller vi hela Runda p-huset med bakluckor, prylar och människor, rena rama loppiskalaset! Så passa på att rensa hemma och sälj dina prylar på denna superspecialare! Eller ladda ditt bästa fyndhumör och kom på snurrigt mycket loppis i Sickla. Fri entré för besökare!


 

VAR ÄR LOPPISEN?

Loppisen går av stapelni Runda p-huset vid Marcusplatsen mitt i Sickla köpkvarter. Adress: Runda P-huset, Marcusplatsen 3, 131 54 Nacka. Klicka HÄR för karta och vägbeskrivning.


 

ÄR DU NYBÖRJARE PÅ LOPPIS?

Välkommen till loppisvärlden! Klicka HÄR för att komma till nybörjartips för loppissäljare.


 

ARRANGÖR

Loppisen arrangeras av Stockholmsmarknader AB i gott samarbete med Sickla. Har du något på hjärtat eller några frågor, så mycket välkommen att kontakta Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller 076-8966370. För frågor om köp av loppisplats, biljetter etc, kontakta Tickster på tel: 0771-477070.