Tillbaka till bokningen - klicka HÄR!

BOKNINGSVILLKOR, REGLER & PRAKTISK INFORMATION

OBS! Tänk på att vid köp av plats på loppis har du ingen ångerrätt – du kan alltså inte få pengar tillbaka vid avbokning och kan inte heller byta till annat datum e dyl.

Vid frågor om köp av loppisplatser, biljetter etc, kontakta Tickster på tel: 0771-477070. Övriga frågor kring evenemanget, kontakta Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller tel: 076-8966370.

VAD FÅR DU SÄLJA?

Detta är en loppis ENDAST för begagnade prylar, sådant du städat ut därhemma, vintage, loppisprylar etc. Du får INTE sälja partier av nya/oanvända prylar, mat eller dryck, växter etc.

Du får inte heller sälja vapen, t ex knivar, svärd (gäller även prydnader), luftgevär etc och inte heller levande djur. Du får självklart inte heller sälja något som är olagligt, eller som kan väcka anstöt. Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare, som arrangören bedömer stör arrangemanget, när som helst under dagen.

REGLER & PRAKTISK INFORMATION

OM PLATSERNA: Platserna består av 1,5 parkeringsruta och kostar 250 kr. Du står vid din bil (självklart går det också fint att komma utan bil) med plats för bord och prylar framför bakluckan. Du som vill ha med t ex släpvagn etc kan helt enkelt boka två platser.

VAR? Loppisen håller till i Sickla köpkvarter, Runda p-huset. Adress: Runda P-huset, Marcusplatsen 3, 131 54 Nacka.
* Parkeringshuset är spiralformat, d v s viss lutning förekommer på alla loppisplatser.
* Parkeringshuset har öppna väggar, bra för luftkvalitén! Tänk dock på att anpassa kläder efter utomhustemperatur!

NÄR? Loppis öppettider är kl. 11-15. Insläpp för säljare mellan ca 9 och 10.30 på loppisdagen. Om du inte anlänt kl. 10.30 riskerar du att förlora din plats (anländer du med bil till garaget före kl. 7.30 registreras du för p-avgift).

INFART: Anmäl dig i till vårt Team Loppis direkt när du anländer till p-huset (infarten). De checkar då in dig och visar vart du ska ta vägen.
* OBS! Av logistik- och säkerhetsskäl är möjligheterna begränsade att köra ut bilen under insläppet av säljare. Det är inte heller möjligt att köra in flera varv med bil, inte heller att köra in flera bilar till en plats. Då hänvisar vi i stället till övriga p-platser i Sicklaområdet och inlastning sker då därifrån.

HÅLL DIG PÅ DIN PLATS! Tänk på platsutrymmet! Du måste hålla dig inom den yta som är din. Detta är viktigt av trivsel- och säkerhetsskäl.

BORD ETC: Vill du ha bord och klädställning e dyl tar du själv med detta. T ex en strykbräda fungerar ypperligt!

FACILITETER: Toaletter, uttagsautomat och restauranger finns runt om i de välförsedda köpkvarteren.

VID DAGENS SLUT: Efter kl. 15, när loppisen är slut, packar alla ihop, städar sin plats, tar med sig osålda prylar, tomkartong och skräp hem.
* OBS! Det är inte tillåtet att lämna kvar några prylar eller sopor på området. För kvarlämnade sopor/prylar debiteras en sophanteringsavgift om 500 kr.
* Alla ska ha packat ihop och lämnat området senast kl 16.30.

BELYSNING, LJUD, MILJÖ: Loppisen arrangeras i ett p-hus med den miljö, ljud, luft och begränsade belysning, som kan vara i ett p-hus (t ex biltvätt, hjulskifte, tutande bilar). Det är också variation mellan försäljningsplatserna. Är du känslig för / noggrann med något av detta rekommenderas du att INTE köpa plats på denna loppis. Ibland kan även ett lysrör ha gått sönder och det kommer i s f INTE att kunna bytas ut under dagen. Försäljningen är tänkt att ske framför bakluckan och du kan därför inte heller räkna med belysning vid fören eller sidan av bilen.

RÖKNING FÖRBJUDEN: Det är inte tillåtet att röka någonstans i p-huset. Av bransäkerhetsskäl är det inte heller tillåtet att ha levande ljus i garaget.

OM SNÖ: Om det är snöigt ute kan det så klart bli blött även i p-huset - tänk på att inte köra in med en snöig och isig bil, för då får du en mycket blöt loppisplats när detta smälter.

BEGRÄNSAD TAKHÖJD: OBS! Begränsad takhöjd i p-huset! Husbilar, större skåpbilar etc kommer inte in i p-huset. Längre bilar, t ex pickupmodell, behöver köpa två säljplatserplatser.

KÖPVILLKOR

* Betalning av platserna sker direkt vid bokning. När betalningen gått igenom och du fått en bekräftelse med platsbiljett är köpet klart. Du får bekräftelse med platsbiljett per epost, så var noga med att uppge telefonnummer och epostadress korrekt. Biljetten skall medtagas till loppisdagen (i mobil eller på papper).
* Alla uppgifter i anmälningsformuläret ska uppges korrekt för att bokningen ska vara giltig. Namn, adress, personnummer och telefonnummer måste samlas in, enligt lag.
* OBS! Köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller. Du kan alltså inte få pengar tillbaka vid avbokning och kan inte heller byta till annat datum.
Har du fått förhinder? Testa att sälja din plats i andra hand via vår Facebooksida: facebook.com/bytaplatser
* Genom din betalning av denna platsbiljett accepterar du även de regler som anges för loppisen.
* Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare när som helst under dagen, som arrangören bedömer stör arrangemanget. Arrangören förbehåller sig även rätten att kontrollera legitimation på säljare, samt efterfråga och anteckna ursprung för de prylar som säljs.
* Loppisen arrangeras i ett öppet p-hus och håller öppet i alla väder, d v s du är välkommen att sälja i alla väder.
* Vid inställt evenemang, eller om någon händelse utanför arrangörens kontroll leder till att du inte kan erbjudas en plats som du bokat, återbetalas hela platsavgiften.

 

KONTAKT

Har du några frågor? Maila eller ring till oss så hjälper vi dig!
Gäller frågan platsköp eller biljetter? Kontakta Tickster på tel: 0771-477070.
Har du funderingar kring evenemanget? Kontakta Stockholmsmarknader: Tel: 0768966370
Epost: info@stockholmsmarknader.se

Mycket välkommen på snurrigt mycket loppis i Sickla!