ÄNTLIGEN: LOPPIS PÅ MARIATORGET!

LÖRDAGAR kl. 11-16 t o m 31 oktober

 

VILL DU SÄLJA PÅ LOPPISEN?

Det är busenkelt, roligt och bra för miljö & plånbok!

Passa på att rensa därhemma och sälj dina gamla prylar! Börja med att redan nu köpa en loppisplats här nedan. Sedan är det bara att rensa där hemma och dyka upp fullpackad på loppisdagen.

Läs först den praktiska informationen och köpvillkoren HÄR - sedan är du redo att köpa plats!

En säljplats kostar 270 kr, och är 2,5 x ca 1 m stor och köps via bokningssidan. Max 2 personer per säljplats (gäller tills vidare p g a coronalagarnas antalsbegränsingar). Bord och/eller klädställning till din plats tar du med det själv.

Har du fått förhinder? Söker du plats till en fullbokad loppis? Använd vår Facebooksida: facebook.com/bytaplatser.

OBS! LÄS VILLKOREN INNAN KÖP: HÄR!

 

LOPPIS I CORONATIDER

Just nu ser loppisvärlden lite annorlunda ut än vanligt: Detta är en mindre loppis, med 20 försäljningsplatser och max 50 personer inne på området samtidigt (d v s kunderna byts ut kontinuerligt under dagen). En loppis där vi håller god handhygien och där man deltar endast om man känner sig helt frisk. Trängsel och folksamlingar är inte tillåtet, håll avstånd till dina medmänniskor. Använd gärna digitala betalmedel som swish. Alla har ett stort gemensamt ansvar för att allt detta hålls! Vi uppmanar dig till att vara aktiv och påminna dina medmänniskor om detta.

Max 2 personer per säljplats, p g a antalsbegräsningen i coronalagarna. Detta gäller tills vidare.

 

VAR ÄR LOPPISEN?

Loppisen går av stapeln med perfekt läge centralt på Södermalm: på Mariatorget, upp mot Hornsgatan till. Hit tar du dig lätt, oavsett om du kommer i bil, åker kommunalt eller promenerar.
Adress: Mariatorget, 118 49 Stockholm
Karta: Klicka HÄR!
Ta tunnelbanan (station Mariatorget har uppgång 50 meter från loppisen), buss eller kanske cykel. Loppisen ligger i en av de vackraste områdena i Stockholm, så lufta gärna apostlahästarna med en promenix.

 

ÄR DU NYBÖRJARE PÅ LOPPIS?

Välkommen till loppisvärlden! Klicka HÄR för att komma till nybörjartips för loppissäljare.

 

ARRANGÖR

Loppisen arrangeras av Stockholmsmarknader AB, Sveriges största loppisarrangör med 15 år i branschen. Har du något på hjärtat eller några frågor, så mycket välkommen att kontakta Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller 076-8966370. För frågor om köp av loppisplats, biljetter etc, kontakta Tickster på tel: 0771-477070.

 

MER LOPPIS

Fler prima loppisar runt om i Stockholmsområdet hittar du på LOPPISTAJM.SE