SÄLJA   |   HITTA   |   ÖPPET  |   TIPS   |   KONTAKT

16 OKTOBER KL. 11-15

 

 

VILL DU SÄLJA PÅ LOPPISEN?

Det är busenkelt, roligt och bra för miljö & plånbok!

Vilken superspecialare: Nu kan du sälja dina prylar på loppisen på Stockholmsverken, mitt på Södermalm i centrala Stockholm. Så sätt igång att rensa därhemma och sälj så det ryker! En plats bokas här på hemsidan och kostar bara 150 kr. Platsen är ca 2,5 x 1,5 meter stor. Bord, klädställning etc tar du med dig själv. Tänk på att köp av loppisplats är bindande och att loppisen har öppet i alla väder. Loppisen håller till utomhus genom Stockholmsverkens innergårdar.

ALL PRAKTISK INFORMATION OCH KÖPVILLKOR HITTAR DU HÄR >

 

 

CORONA SAFETY

Loppisen coronaanpassas till på loppisdagen gällande restriktioner. Kom ihåg att hålla avstånd till dina medmänniskor, håll god handhygien, använd gärna munskydd / visir och gå absolut inte på loppis om du känner dig det minsta sjuk! Hjälp varandra att hålla avstånd - en vänlig påminnelse är aldrig fel i loppisvärlden!

 

ARRANGÖR

Loppisen arrangeras av Stockholmsmarknader AB i gott samarbete med Stockholmsverken / AMF Fastigheter. Har du något på hjärtat eller några frågor, så mycket välkommen att kontakta Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller 076-8966370. För frågor om köp av loppisplats, biljetter etc, kontakta Tickster på tel: 0771-477070.

 

NYHETSBREV: Få första tjing på våra loppisnyheter med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev - helt gratis! Anmäl dig här nedan!