SÄLJA   |   HITTA   |   ÖPPET  |   TIPS   |   KONTAKT

 

BAKLUCKELOPPIS VINTERN 2022

Loppisen genomförs med gällande restriktioner (se nedan)

 

Välkommen till en härlig bakluckeloppis i Vällingby Centrum! Här kan du sälja prylarna du inte längre behöver, eller fynda järnet!

Loppisen har öppet följande söndagar kl. 11-15: 16/1, 13/2, 13/3 & 24/4.

Loppisen håller till i Solursgaraget i Vällingby Centrum, plan -2. Karta och vägbeskrivning, klicka HÄR >

Mobiltäckningen varierar i garaget, vilket kan påverka var i garaget Swish kan användas. Lite kontanter är aldrig fel, i reserv.

 

VILL DU SÄLJA PÅ LOPPISEN?

Att sälja på loppis är busenkelt, roligt och bra för både miljö och plåbok! Du köper plats smidigt online via vår bokningstjänst Tickster genom att klicka på bokningsknappen ovan.

En vanlig säljplats för personbil kostar 280 kr och är ca 1,5 p-ruta stor. Om du har en skåpbil, minibuss, bil + släp etc köper du en lite större plats, 2 p-rutor, för 370 kr.

På bakluckeloppis står du direkt vid din bil och säljer. Bord, klädställning etc tar du med dig själv om du vill ha det.

PRAKTISK INFORMATION OCH KÖPVILLKOR HITTAR DU HÄR >

 

CORONA SAFETY

Loppisar har samma restriktioner som butiker. I januari gäller att maxantalet besökare (köpare) beräknas utifrån 10 kvm/person av loppisområdet. Detta innebär att max 790 köpare får vistas på loppisområdet samtidigt. Säljarna räknas inte in i detta.

Tänk på att hålla avstånd till dina medmänniskor, hålla god handhygien och stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk. På eftermiddagar är besökstrycket lägre, så kom gärna då! Vid högt besökstryck kan det bli aktuellt med kö för att komma in på loppisen. I dagsläget är det inget krav på uppvisande av vaccinationsbevis för loppisar. Vi förbehåller oss rätten att korrigera reglerna för loppisen utifrån tillkommande restriktioner.

 

NYHETSBREV

Vill du få loppistajms nyhetsbrev? Anmäl din epostadress här nedan!