#loppistajm

 

KÖPVILLKOR, REGLER & PRAKTISK INFORMATION

Läs innan du köper biljetten!

Tillbaka till loppisens förstasida - klicka HÄR!

OBS! Tänk på att vid köp av plats på loppis har du ingen ångerrätt – du kan alltså inte få pengar tillbaka vid avbokning och kan inte heller byta till annat datum e dyl.

VAD FÅR DU SÄLJA?

Detta är en loppis BARA för begagnade prylar. Det enda du får sälja är alltså just begagnat, använt. Du får INTE sälja t ex dryck, godis eller mat, eller nya/oanvända prylar, inte heller vapen (ej heller knivar, luftvapen etc) eller levande djur. Du får självklart inte heller sälja något som är olagligt, eller som kan väcka anstöt. Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare, som arrangören bedömer stör arrangemanget, när som helst under dagen.

REGLER OCH PRAKTISK INFORMATION

LOPPISPLATSEN: Din plats består av 1,5 p-rutor med utrymme att ställa upp bord framför bakluckan på din bil. Det går fint att komma utan bil också.

VAR? Loppisen håller till i Åregaraget i Vällingby Centrum (näst översta planet). Adress: Årevägen 32, 162 61 Stockholm.

INFART: Vid Åregaraget, följ skyltar för Loppissäljare! Kommer du med buss eller t-bana går du mot Åregaraget vid Clas Ohlson och Lidl, ta dig till näst översta våningen i p-garaget. Anmäl dig i loppisinformationen direkt när du kliver ut i garaget.
* Du som har plats MED bil kör in direkt på näst översta planet i garaget. Det är inte möjligt att köra in flera varv, och inte heller möjligt att köra in flera bilar till en plats. Extrabilar kör in via övriga parkeringsplan och bär saker därifrån.

NÄR? Loppis öppettider är kl. 11-15. Insläpp för säljare mellan ca 9 och 10.30 på loppisdagen. Om du inte anlänt kl. 10.30 riskerar du att förlora din plats.

HÅLL DIG PÅ DIN PLATS! Tänk på platsutrymmet! Du måste hålla dig inom den yta som är din. Detta är viktigt av trivsel- och säkerhetsskäl. Hör med våra medarbetare på plats om du är osäker. Följ självklart de anvisningar du får av dem.

BORD ETC: Vill du ha bord och klädställning e dyl tar du själv med detta. T ex en strykbräda fungerar ypperligt!

FACILITETER: Toaletter, uttagsautomat och restauranger finns inne i den välförsedda gallerian.

VID DAGENS SLUT: Efter kl. 15, när loppisen är slut, packar alla ihop, städar sin plats, tar med sig osålda prylar, tomkartong och skräp hem.
* OBS! Det är inte tillåtet att lämna kvar några prylar eller sopor på området. För kvarlämnade sopor/prylar debiteras en sophanteringsavgift om 500 kr.
* Alla ska ha packat ihop och lämnat området senast kl 16.30.

BELYSNING, LJUD, MILJÖ: Loppisen arrangeras i ett p-garage med den miljö, ljud, luft och begränsade belysning, som kan vara i ett garage (t ex biltvätt, hjulskifte, tutande bilar). Det är också variation mellan försäljningsplatserna. Är du känslig för / noggrann med något av detta rekommenderas du att INTE köpa plats på denna loppis. Ibland kan även ett lysrör ha gått sönder och det kommer i s f INTE att kunna bytas ut under dagen. Försäljningen är tänkt att ske framför bakluckan och du kan därför inte heller räkna med belysning vid fören eller sidan av bilen.

RÖKNING FÖRBJUDEN: Det är inte tillåtet att röka någonstans i garaget. Du kommer ut till utomhustorget om du går genom gallerian. Av bransäkerhetsskäl är det inte heller tillåtet att ha levande ljus i garaget.

BEGRÄNSAD TAKHÖJD: OBS! Begränsad takhöjd i garaget! Husbilar, större skåpbilar etc kommer inte ner i garaget. Längre bilar, t ex pickupmodell, behöver köpa två platser.

KÖPVILLKOR

* Betalning av platserna sker direkt vid bokning. När betalningen gått igenom och du fått en bekräftelse med platsbiljett är köpet klart. Du får bekräftelse med platsbiljett per epost, så var noga med att uppge telefonnummer och epostadress korrekt. Biljetten skall medtagas till loppisdagen (i mobil eller på papper).
* Alla uppgifter i anmälningsformuläret ska uppges korrekt för att bokningen ska vara giltig. Namn, adress, personnummer och telefonnummer måste samlas in, enligt lag.
* OBS! Köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller. Du kan alltså inte få pengar tillbaka vid avbokning och kan inte heller byta till annat datum.
Har du fått förhinder? Testa att sälja din plats i andra hand via vår Facebooksida: facebook.com/bytaplatser
* Genom din betalning av denna platsbiljett accepterar du även de regler som anges för loppisen.
* Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare när som helst under dagen, som arrangören bedömer stör arrangemanget. Arrangören förbehåller sig även rätten att kontrollera legitimation på säljare, samt efterfråga och anteckna ursprung för de prylar som säljs.
* Loppisen arrangeras i ett öppet p-hus och håller öppet i alla väder, d v s du är välkommen att sälja i alla väder.
* Vid inställt evenemang, eller om någon händelse utanför arrangörens kontroll leder till att du inte kan erbjudas en plats som du bokat, återbetalas hela platsavgiften.

KONTAKT

Har du några frågor? Maila eller ring till oss så hjälper vi dig!
Gäller frågan platsköp eller biljetter? Kontakta Tickster på tel: 0771-477070.
Har du funderingar kring evenemanget? Kontakta Stockholmsmarknader: Tel: 0768966370
Epost: info@stockholmsmarknader.se


 

Stockholmsmarknader - det trygga valet när du ska sälja på loppis!

Följ oss gärna på Instagram - klicka här!   

   link link link link link link link link