SÄLJA   |   HITTA   |   ÖPPET  |   TIPS   |   KONTAKT

SÖNDAGAR KL. 11-15

15 AUGUSTI - 5 SEPTEMBER 2021

 

 

VILL DU SÄLJA PÅ LOPPISEN?

Det är busenkelt, roligt och bra för miljö & plånbok!

Rensa därhemma och sälj så det ryker på den härliga bakluckeloppisen i Värtahamnen! En plats bokas här på hemsidan och kostar bara 200 kr. Platsen är ca 3 m bred, med plats för bord, klädställning e dyl framför bakluckan (coronaavstånd mellan varje försäljningsplats). Bord, klädställning etc tar du med dig själv. Tänk på att köp av loppisplats är bindande och att loppisen har öppet i alla väder.

ALL PRAKTISK INFORMATION OCH KÖPVILLKOR HITTAR DU HÄR >

 

 

 

ARRANGÖR

Loppisen arrangeras av Stockholmsmarknader AB i gott samarbete med Stadsutvecklarna i Värtahamnen. Har du något på hjärtat eller några frågor, så mycket välkommen att kontakta Stockholmsmarknader på info@stockholmsmarknader.se eller 076-8966370 

 

CORONA SAFETY

Tänk på att hålla avstånd till dina medmänniskor, hålla god handhygien och stanna hemma om du är det minsta sjuk. På eftermiddagar är besökstrycket lägre. Kom gärna och gör de stora fynden då! I år är loppisarna anpassade för att undvika trängsel, vilket bl a innebär bredare besöksgångar och avstånd mellan säljare.

 

NYHETSBREV: Få första tjing på våra loppisnyheter med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev - helt gratis! Anmäl dig här nedan!