SÄLJA   |   HITTA   |   ÖPPET  |   TIPS   |   KONTAKT   |   HEM

TIPS SÄLJARE

Är du lite ny på det här med loppis? Då har du kommit helt rätt! Här har vi samlat bra tips inför din loppisdag. På plats på loppisen hjälper våra medarbetare i Team Loppis dig gärna med allt de kan.

SWISH & VÄXELKASSA: Många betalar med Swish idag på loppisar. Förbered gärna en lapp med ditt Swishnummer att sätta på försäljningsbordet. Fortfarande används även kontanter på loppisar. Ladda upp med en liten växelkassa med mynt och sedlar, så missar du ingen kund bara för att du inte har växel. Bär växelkassan på dig, t ex i en midjeväska eller handväska, så att du har uppsikt över dina slantar.

PÅSAR OCH TIDNINGSPAPPER: Något att bära och slå in ömtåliga pryttlar i är uppskattat av köparna.

BORD, STOL OCH KLÄDSTÄLLNING: Vill du ha bord, stol och klädställning tar du med det själv, t ex ett enkelt hopfällbart balkongbord - eller varför inte strykbrädan?

PRISER OCH PRUTNING: Tänk igenom ungefär vad du vill ha för dina prylar innan loppisdagen. Är du osäker på prisläget kan du slå en kik på de andra säljarnas bord. Prismärk om du vill, eller få bud direkt på plats. Många gillar att pruta på loppis, så ett tips är att sätta priser med prutmån, eller kör "prutat & klart".

UPPACKNING: När du fått din plats är det bara att börja plocka upp dina prylar i ditt eget tempo. Ställ först fram bord, klädställning etc om du har det, innan du börjar packa upp prylar. Plocka fram lite i taget av dina prylar, så har du bättre koll. Loppisen är mycket välbesökt. Somliga loppisentusiaster är nyfikna på dina grejor redan när du packar upp - du bestämmer när du vill börja sälja!

BÄSTA TIPSET: SE TILL ATT HA SKOJ UNDER DAGEN!
En glad prick är den allra bästa säljaren :)

 

NYHETSBREV

Vill du få loppistajms nyhetsbrev? Anmäl din e-postadress här nedan!